Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Дата: 14.12.2021 14:58
Кількість переглядів: 501

Щороку 14 грудня ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. І саме сьогодні шаргородці з вдячністю схиляють голови перед подвигом тих, хто не зважаючи ні на що, став на передову у ті страшні дні.

Секретар Шаргородської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, керівники структурних підрозділів міської ради, голова ГО «Союз Чорнобиль України» Шаргородської міської ради та шаргородці-ліквідатори наслідків аварії, представники місцевих організацій та установ поклали квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам на Чорнобильській АЕС.

Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. В житті українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів, врятував світ.

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС! Ми в неоплатному боргу перед вами, перед героями-чорнобильцями, які захистили теперішні й прийдешні покоління від радіаційного лиха. Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора