Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий відвідав Шаргородську міську територіальну громаду

Дата: 17.12.2021 13:05
Кількість переглядів: 1133

Сьогодні, 17 грудня 2021 року, в Шаргородській міській територіальній громаді з робочим візитом перебував голова Вінницької обласної Ради  Вячеслав Соколовий.

Вячеслав Петрович спільно з міським головою Володимиром Барецьким оглянули міський сквер та площу біля міської ялинки. Саме ці проекти («Місто майбутнього - зона відпочинку для дорослих  і малих» та  «Шануємо живих-пам’ятаємо загиблих») у 2021 році стали переможцями конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» і отримали співфінансування з обласного бюджету.

 

Проект «Місто майбутнього - зона відпочинку для дорослих  і малих» був ініційований для вирішення  проблем,  які пов’язані зі створенням зони для комфортного відпочинку людей. В рамках проекту, біля  комунальної організації «Шаргородський кінотеатр» проведені ремонтно-відновлювальні роботи та благоустрій території зони відпочинку,  облаштування площі біля центральної ялинки шляхом встановлення бруківки. Бюджет проекту становить - 948, 2 тис. грн. (в т.ч. з обласного бюджету– 334, 5 тис. грн.)

Проект  «Шануємо живих-пам’ятаємо загиблих» направлений на реконструкцію і облаштування міського скверу на території якого розташований пам’ятник «Загиблим воїнам» та пам'ятний знак жертвам Чорнобильської катастрофи. Для вирішення цієї проблеми проведені роботи по демонтажу огорожі та застарілих декоративних елементів, вирубці аварійних дерев  та облаштування на території скверу сучасних та зручних  пішохідних доріжок. Бюджет проекту становить -701, 3 тис.грн. (в т.ч. з обласного бюджету  – 330, 0 тис. грн.).

 

Як зазначив міський  голова Володимир Барецький: «Приємно відзначити, що обласний конкурс «Комфортні громади», в реалізації якого бере дольову фінансову участь і міська рада, дає можливість покращити інфраструктуру територіального центру громади, створити зони затишку та активного відпочинку людей».

Голова обласної Ради був приємно вражений, відвідавши молодіжний центр «Депо» та кінотеатр. Він зауважив, що молодь повинна мати простір для проведення дозвілля, соціального та культурного розвитку; констатував, що в Шаргородській громаді цьому питанню приділяється значна увага.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора