Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Святого Миколая відзначали у Буднянській спеціальній школі

Дата: 17.12.2021 11:51
Кількість переглядів: 321

День Святого Миколая ? радісне свято, з якого розпочинається новорічно-різдвяна пора! Цей день ще з дитинства є особливим для кожного, адже він сповнений очікуванням справжніх чудес та здійсненням заповітних мрій! Кожна дитина сподівається на маленьке диво і саме в силах дорослих втілити його в життя!

Саме тому 16 грудня, з нагоди  Дня Святого Миколая працівники КО «Шаргородський кінотеатр» спільно з представниками Молодіжної ради при Шаргородському міському голові, завітали до КЗ «Буднянська спеціальна школа» Вінницької обласної Ради у якій навчається 61 дитина з 1 по 9 класи.

Молодь зробила максимум, аби атмосфера свята запанувала у актовій залі закладу. Молодь забавляла вихованців школи різноманітними іграми, конкурсами, піснями та танцювальним флешмобом.

Святкування пройшло на славу, на дитячих обличчях сяяли радісні усмішки.

Відвідини малечі це не просто благодійна акція, це потреба робити добрі справи й дарувати діткам надію на краще, адже головне для них – це тепло, любов та щира увага.

Бачити радісні дитячі усмішки – це найбільша подяка. Малеча отримала трішечки більше щастя, позитиву та віри в казку. Нехай ці відчуття будуть із ними завжди.

 КО «Шаргородський кінотеатр»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора