Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги фізичних осіб - платників податків

Дата: 23.12.2021 14:38
Кількість переглядів: 306

Стаття 70 Податкового кодексу України зобов’язує фізичних осіб - платників податків подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків або повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за формою та у порядку, визначеними центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику (п. 70.7).

Фото без опису

До облікової картки фізичної особи - платника податків та повідомлення вноситься інформація, зокрема, про прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, місце проживання, громадянство, серію та номер документа, що посвідчує особу, ким і коли виданий (п. 70.2).

Отже, у разі виникнення змін у вищеперелічених особистих даних, платник податків зобов’язаний протягом місяця подати контролюючому органу заяву про зміну таких даних.

На сьогодні існує два способи подання заяви про зміну даних.

Фото без опису

Шаргородська ДПІ

 ГУ ДПС у Вінницькій області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора