Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято для вихованців Інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 23.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 336

22 грудня 2021 року на базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Шаргородської міської ради відбулося неймовірне свято для вихованців установи.

До заходу долучилися  працівники КО «Шаргородський кінотеатр» та представники молодіжної ради при Шаргородському міському голові.

Молодь провела веселі новорічні конкурси, розповідала цікаві пригоди про своє учнівське життя та плани на майбутнє. Відбулась щира, сповнена яскравими фарбами розмова. З першого погляду й не скажеш, що молодь та діти зустрілися вперше, склалося враження, що вони знайомі вже не перший рік.

Працівниками КО «Шаргородський кінотеатр»  було вдало запропоновано мультфільм для дітей, який вони дивилися із захопленням.

Діти радо брали участь у конкурсах, водили хороводи та танцювали флешмоб.  А ще прикрасили ялинку іграшками, виготовленими власноруч.

Чудовий захід пролетів однією хвилиною, але годинник показував інше. Для дітей була створена дружня і дійсно святкова атмосфера. Завдяки професіоналізму, креативності та злагодженій роботі усіх організаторів  свято вийшло яскравим, цікавим, веселим, незвичайним і незабутнім. Діти отримали приємні враження, позитивні емоції, гарний настрій!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора