Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сімнадцята сесія міської ради 8 скликання

Дата: 23.12.2021 16:04
Кількість переглядів: 454

Сьогодні, 23 грудня 2021 року, відбулась сімнадцята сесія міської ради 8 скликання. Головував на засіданні міський голова Володимир Барецький, який відкривши сесію, поінформував депутатів та онлайн аудиторію про заходи, які були проведені міською владою у 2021 році та окреслив завдання на рік 2022-й.

В засіданні взяли участь 22 депутати із 25-ти. Загалом було розглянуто 32 проекти рішень міської ради.

В результаті розгляду першого питання порядку денного «Про бюджет Шаргородської міської територіальної громади на 2022 рік», обговоривши та врахувавши внесені депутатами пропозиції,  сесією ухвалено кошторис  за яким житиме громада у 2022 році.

Також депутатами затверджено Програму соціально-економічного розвитку Шаргородської громади  на 2022 - 2024 роки.

Розглянуто на прийнято Програму про  здійснення компенсаційних  виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду громадянам похилого віку, інвалідам,  дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на 2022 рік.

В ході сесії міської ради, в тому числі, прийнято низку рішень із інших питань життєдіяльності Шаргородської громади та земельних відносин.

Усі проекти рішень сесії міської ради попередньо були розглянуті профільними постійними комісіями міської ради.

Завершуючи сесію, міський голова Володимир Барецький привітав усіх із прийдешніми святами, подякував за активну співпрацю у році, що минає та висловив переконання що у наступному  році, завдяки злагодженій роботі, буде зроблено набагато більше для жителів населених пунктів територіальної громади.

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора