Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школи Шаргородської територіальної громади отримали 171 ноутбук в рамках проекту «Ноутбук кожному вчителю»

Дата: 30.12.2021 20:30
Кількість переглядів: 577

В рамках проекту «Ноутбук кожному вчителю», який спільно втілюють Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року №403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти»,  для Шаргородської територіальної громади було надано субвенцію з державного бюджету на придбання ноутбуків в розмірі 3 426, 840 тис. грн..

З бюджету Шаргородської територіальної громади було виділено кошти в сумі 342 600 грн. для співфінансування даного проекту.

Придбано 171 ноутбук, які будуть закріплені за навчальними кабінетами відповідно до кількості педагогічних працівників з визначених освітніх галузей закладів загальної середньої освіти та використовуватимуться виключно для організації дистанційного навчання з метою належної організації освітнього процесу.

Відділ освіти і спорту Шаргородської міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора