Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги працівників дошкільних закладів та працівників з технічного обслуговування ЗЗСО Шаргородської територіальної громади

Дата: 10.01.2022 18:17
Кількість переглядів: 835

Шановні працівники дошкільних закладів та працівники з технічного обслуговування ЗЗСО Шаргородської громади. З приводу не виплати заробітної плати за  другу половину грудня 2021 року доводимо до Вашого відома наступне.

Згідно колективних договорів  заробітна плата за фактично відпрацьований місяць виплачується до 10 числа наступного  місяця.  Аванс за грудень 2021 року  всі заклади отримали, залишилася невиплачена заробітна плата за  другу половину грудня працівникам дошкільних закладів освіти та непедагогічним працівникам ЗЗСО. 

З 13 дошкільних закладів освіти  заробітну плату за грудень в повному обсязі отримали 5 закладів.

Міський бюджет за 2021 рік виконаний на 96 відсотків, і видатки спрямовувалися, в першу чергу, на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетної сфери, по мірі надходження коштів.

Враховуючи те, що бюджетний період завершився 31 грудня, розпочати фінансування видатків у 2022 році можливо тільки після затвердження помісячного розпису міського бюджету в розрізі всіх закладів бюджетної сфери нашої громади ( а це 72 бюджетних заклади).

З десяти календарних днів січня 2022 року  робочих днів було лише  чотири, і затвердити всі кошториси та помісячні розписи видатків на 2022 рік і подати їх до УДКС України  в розрізі КЕКВ за чотири дні  не можливо фізично, при цьому до 10  січня казначейство здійснює лише коригуючі проведення за 2021 рік.

Як тільки зведений помісячний розпис видатків міського бюджету на 2022 рік буде затверджений,  в першу чергу буде проведено  виплату заробітної плати працівникам за другу половину грудня 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора