Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 11.01.2022 11:26
Кількість переглядів: 321

Сьогодні, 11 січня 2022 року, під головуванням секретаря міської ради Катерини Кедик відбулась оперативна нарада на якій обговорено основні питання життєдіяльності Шаргородської територіальної громади у 2022 році.

Відкривши нараду, секретар міської ради привітала усіх присутніх з новорічно-різдвяними святами та наголосила, що перед депутатським корпусом та виконавчим апаратом міської ради стоять чималі завдання в цьому році, закликала працювати на повну потужність щоб отримати кращий результат.

Під час наради керівники відділів, управлінь виконавчого комітету міської ради та окремих комунальних установ інформували про поточний стан справ у підзвітних їм структурах.

Начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік інформував, що освітні заклади громади працюють в штатному режимі. Відкритим  залишається питання щодо виплати заробітної плати працівникам дошкільних закладів та працівникам з технічного обслуговування ЗЗСО. Над вирішенням цієї проблеми наразі працюють.

Відповідно до інформації, наданої головним лікарем Шаргородської міської лікарні Віталієм Чорним, в медичному закладі ведеться активна робота щодо встановлення для потреб пацієнтів кисневої станції. До кінця січня місяця очікується приїзд спеціалістів для запуску всієї кисневої системи.  

Заступник головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталя Незгода інформувала, що наразі в Шаргородській громаді зберігається досить великий показник захворюваності людей на коронавірусну інфекцію.  Виступаюча довела до відома присутніх, що наразі всього провакциновано 15016 осіб, є можливість проводити щеплення бустерною вакциною. Самих доз вакцин в наявності є вдосталь.

На сьогоднішній нараді також було обговорено ряд інших питань,  серед яких: завершення ремонтно-будівельних робіт в приміщенні ЦНАПу, розробка проектно-кошторисних документацій з метою реалізації проектів на території громади, допомога родині з с.Будне, яка постраждала від пожежі, проведення заходів щодо боротьби з ожеледицею, організація  фестивалю «Різдвяне мереживо» та ін.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора