Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 25.01.2022 13:21
Кількість переглядів: 544

Сьогоднішня оперативна нарада, яку провів міський голова Володимир Барецький, відбулась у розширеному форматі. В засіданні, окрім керівників структурних підрозділів виконавчого апарату міської ради, взяли участь старости старостинських округів, керівники комунальних установ та поліцейський громади.

Відкриваючи нараду, міський голова Володимир Барецький наголосив, що новий 2022 рік розпочато, намічено ряд завдань, які планується виконати у звітному періоді. «Люди чекають від нас конкретних кроків та прискорених дій. Тому робота усіх нас має бути злагодженою, ефективною та оперативною.

Крім того, громада вже має старостів старостинських округів. Саме ці люди є представниками влади на місцях. Вони мають контролювати  життєдіяльність села та працювати на позитивний результат» - сказав головуючий.

Далі міський голова сконцентрував увагу присутніх на першочергових завданнях, над виконанням яких міська рада наразі працює.  Зокрема мова йшла про: завершення ремонтних робіт у приміщенні ЦНАПу; розробку проектно-кошторисних документацій на утеплення та встановлення нової системи опалення у Шаргородському ЗЗСО №1 І-ІІІ ст., ремонтних робіт у музичній школі, кінотеатрі та ряді дитячих садків; підготовку документів для участі в обласному конкурсі «Комфортні громади»; завершення проведення у селах мереж швидкісного інтернету; встановлення вуличного освітлення та дитячих майданчиків;  ремонт доріг тощо. На реалізацію цих та інших цілей, окрім коштів місцевого бюджету,  вишукуватимуться  додаткові резерви.

Обговорено питання щодо організації харчування дітей в освітніх закладах громади. Це питання залишається проблемним, адже ціни на енергоносії та продукти харчування продовжують рости.

Напруженою залишається ситуація щодо захворювання населення на  COVID-19. Відповідно до інформації, наданої головними лікарями ЦПМСД та міської лікарні, за останню добу зроблено 70 ПЛР-тестів, 16 осіб госпіталізовано (усі киснезалежні). Необхідно зазначити, що з усієї кількості пацієнтів,  хворих на коронавірус, 75% не вакциновані. В зв’язку з цим міський голова дав доручення медичним працівникам та старостам старостинських округів посилити роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності та переваг вакцинації. Йшла також мова і про вакцинацію дітей від поліомієліту. В стадії завершення процес встановлення автономної кисневої станції на території Шаргородської лікарні.

Завершуючи нараду, міський голова дав  відповідні доручення ряду керівників структурних підрозділів виконавчого апарату міської ради, наголосив на необхідності належної підготовки проектів рішень, які будуть винесені на найближчу сесію міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора