Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький провів нараду з працівниками Центру фінансово-господарського обслуговування закладів освіти Шаргородської міської ради

Дата: 25.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 726

Сьогодні, 25 січня 2022 року, міським головою була проведена зустріч з колективом Центру фінансово-господарського обслуговування закладів освіти Шаргородської міської ради. Даний Центр створений з метою забезпечення ведення бухгалтерського обліку фінансово-господарської діяльності та звітності закладів освіти (у тому числі закладів дошкільної освіти, закладів загальної середньої освіти тощо), що фінансуються з бюджету Шаргородської міської територіальної громади.

Наприкінці минулого року у сфері освіти громади склалась ситуація, яка призвела до не виплати частини заробітної плати працівникам дошкільних закладів та працівникам з технічного обслуговування ЗЗСО Шаргородської громади. Частина окремих фінансових проблем залишаються не вирішеними ще й досі.

Саме тому, під час сьогоднішньої зустрічі, з метою впливу на дану проблемну ситуацію, міський голова Володимир Барецький говорив про координацію і негайне налагодження ефективного робочого процесу, організацію вчасних виплат заробітної плати освітянам.

До слова також було запрошено заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу Петелько, начальника відділу освіти та спорту міської ради Володимира Кутніка та працівників Центру.

Під час наради встановлено орієнтовані терміни виконання спектру усіх необхідних заходів щодо нормалізації ситуації.

Якщо становище не покращиться, і проблеми з якістю роботи працівників установи триватимуть, в Центрі фінансово-господарського обслуговування закладів освіти будуть проведені відповідні кадрові зміни.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора