Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Шаргородської міської ради

Дата: 27.01.2022 11:12
Кількість переглядів: 399

Сьогодні, 27 січня 2022 року, відбулось засідання виконавчого  комітету міської ради на якому розглянуто 10 питань порядку денного.

Засідання провів міський голова Володимир Барецький.

Виконавчим комітетом обговорено та прийнято рішення щодо  внесення змін до бюджету Шаргородської міської територіальної громади на 2022 рік.

Прийнято рішення, яким затверджено персональний склад  експертної комісії та Положення про неї, а також План основних заходів з цивільного захисту населення.

Ряд прийнятих рішень стосуватись надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисних документацій на виконання робіт щодо облаштування внутрішньої вбиральні у Лозівському та Перепільчинецькому закладах освіти. Коригуватиметься також ПКД  на капітальний ремонт водопроводу в селі Носиківка.

Виконавчим комітетом обговорено та прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги 29 воїнам-інтернаціоналістам Шаргородської територіальної громади з нагоди відзначення чергової річниці виведення військ з Афганістану та громадянам, які звернулись з відповідними заявами до міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора