Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова вісімнадцята сесія міської ради 8 скликання

Дата: 04.02.2022 14:05
Кількість переглядів: 490

Сьогодні, 04 лютого 2022 року, відбулась чергова вісімнадцята сесія міської ради 8 скликання під головуванням міського голови Володимира Барецького.

На сьогоднішньому засіданні депутати міської ради розглянули 33 проекти рішень. Основні з них:

- Про звіт міського голови Барецького В.І. (грудень 2020 – грудень 2021 роки).

- Про хід виконання бюджету Шаргородської міської територіальної громади за  2021 рік  та затвердження звіту про його виконання.

- Про внесення змін до рішення 17 сесії  Шаргородської  міської ради 8 скликання від 23.12.2021 року № 397 «Про бюджет Шаргородської міської територіальної громади на 2022 рік».

- Про прийняття транспортного засобу із спільної власності територіальних громад Вінницької області до комунальної власності Шаргородської міської ради.

- Про передачу з балансу Шаргородської міської ради ноутбуків DELL Latitude 3520 та ін..

Розпочавши розгляд питань порядку денного, депутати міської ради заслухали звіт міського голови Володимира Барецького. Звітуючи, міський голова зупинився на аспектах управлінських рішень, видатковій та дохідній частині бюджету громади, земельних відносинах, соціальному захисті населення, охороні здоров’я, розвитку галузі освіти та культури громади тощо.  Говорив Володимир Іванович  і про виконану роботу, і про плани на майбутнє. Тож міською владою і надалі проводитиметься весь необхідний спектр заходів щодо подальшого соціально-економічного розвитку Шаргородської громади.

Міський голова подякував усім, хто працював для розвитку громади.

Під час сесії депутати затвердили ряд Положень про структурні підрозділи виконавчого апарату міської ради.

Відповідним рішенням сесії змінено назву юридичної особи КО  «Шаргородський кінотеарт» на Комунальна організація Креативний простір «SHAR» та затверджено Статут у новій редакції.

Внесено зміни до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Шаргородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 6 сесії міської ради 8 скликання від 16 лютого 2021 року №60.

Прийняті на засіданні рішення стосувались також  житлово-комунальної галузі територіальної громади, сфери культури та земельних ресурсів.

Обговоривши усі питання порядку денного, депутатами прийняті відповідні рішення.

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора