Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олімпійський Прапор на честь відкриття ХХІV Зимових Олімпійських ігор у м. Пекіні замайорів на теренах Шаргородщини

Дата: 04.02.2022 13:52
Кількість переглядів: 558

З 04 лютого по 20 лютого 2022 року в м. Пекін (Китай) стартували ХХІV Зимові Олімпійські ігри. Цього дня весь світ доєднався до відзначення такої важливої події.

В рамках Всесвітньої акції «Підняття Олімпійського Прапора», з метою розвитку олімпійського руху і пропаганди здорового способу життя в Шаргородській територіальній громаді відбувся урочистий захід з нагоди відкриття Олімпіади - церемонія підняття Олімпійського Прапора.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся заступник Шаргородського міського голови з питань виконавчих органів ради Артем Соляник.   Він зазначив, що цей захід символізуватиме підтримку Шаргородської громади українським спортсменам, які представлятимуть  Україну та боротимуться за медалі на олімпійських іграх.

Збірну України представлятимуть 45 спортсменів. Уперше за роки Незалежності серед них  є представниця з Вінниччини, мешканка м. Бар Жмеринського району, спортсменка-лижниця, майстер спорту України Камінська Валентина Валентинівна.

Під Гімн України право урочисто підняти Прапор України та Олімпійський Прапор надано Чемпіону України з боксу серед чоловіків до 22 років Ігорю Ковтуну.

Вітаючи спортсмена, Артем Соляник зазначив, що мати свого юного Чемпіона України для громади - це справді сильно. Пишаємось перемогою Ігоря та надіємось на нові звершення!

Тож побажаємо спортсменам успіху!  Шаргородці будуть вболівати за нові перемоги українських спортсменів.

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора