Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота КУ Територіального центру в зимовий період

Дата: 23.02.2021 14:45
Кількість переглядів: 178

Турбота про одиноких людей – це обов’язок кожного. Адже старіння не омине нікого. І ще невідомо, в якому саме становищі ти опинишся, як доживатимеш старість: у колі рідних або близьких людей, чи на самоті, всіма покинутий та забутий.

       Вирішення цієї проблеми – це основне завдання комунальної установи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради.

       У відділенні соціальної допомоги вдома КУ Територіального центру працює 27 соціальних робітників з навантаженням 13 одиноких громадян поважного віку та осіб з інвалідністю, які відвідують підопічних  і надають допомогу у веденні домашнього господарства, а саме: закупівля та доставка продуктів харчування, ліків та інших товарів, допомога у приготуванні їжі, прибиранні житла, дрібного ремонту одягу, та інше.

       У відділенні працюють гарні, добрі душею і чуйні дівчата, які своєю добротою зігрівають бабусь та дідусів і створюють їм затишок.

       Директором КУ Територіального центру було дано завдання усім соціальним робітникам відділення соціальної допомоги вдома  в період погіршення погодних умов щоденно відвідувати своїх підопічних та щоденно інформувати про виконану роботу.

       В зимовий період  під час погіршення погодних умов, а саме: зниженням температури повітря, в січні -  лютому 2021 року працівниками КУ Територіального центру  докладено максимум зусиль, щоб їх підопічні не залишилися без продуктів харчування, ліків, палива та води.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора