Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький оглянув стан недобудованої системи водопостачання в селі Носиківка

Дата: 08.02.2022 13:42
Кількість переглядів: 287

Сьогодні, 08 лютого 2022 року, міський голова Володимир Барецький спільно з начальником КП «Комунсервіс» Миколою Ведецьким та старостою Носиківського старостинського округу Василем Гончарем оглянули прокладання водогону в селі Носиківка.

Дане будівництво було розпочато ще у 2019 році. В той час комунальним підприємством «Комунсервіс» було виконано будівельних робіт на суму більше 400 тис. грн..

Наразі міською владою піднімається питання щодо завершення будівництва системи водозабезпечення домогосподарств жителів села Носиківка, одночасно проводиться робота щодо пошуку джерел фінансування з метою завершення прокладання водопроводу.

Усі присутні оглянули приміщення для розміщення водяних насосів, окреслили обсяг робіт, які ще необхідно провести.  

Міський голова переконаний, що  будівництво Носиківського водопроводу необхідно завершити. Це дасть можливість якісного постачання води  жителям села.

Також, в ході сьогоднішньої зустрічі, міський голова, спілкуючись зі старостою старостинського округу, цікавився проблемами, які наразі турбують жителів Носиківки. Він доручив старості вжити заходів щодо залучення меценатів, які проживають або ведуть господарську діяльність на території села, з метою надання фінансової допомоги для завершення будівництва  Носиківського водопроводу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора