Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ Центр надання соціальних послуг проводить роботу з сім’ями громади

Дата: 09.02.2022 11:07
Кількість переглядів: 222

Сім’я відіграє в житті кожної людини найважливішу роль. З самого народження нас оточують найрідніші люди — мама й тато. Вони вчать всьому: ходити, говорити, думати. Вони годують, одягають, піклуються про здоров’я. Вчать бути добрими, чемними.

Всі люди мріють про щасливу родину. Але для цього кожен повинен докласти багато зусиль щоби уникати конфліктів. Батьки — це ті люди, які готові дати пораду в будь-якій життєвій ситуації.

Саме тому турбота про сім’ю, родину, попередження складних життєвих обставинах є першочерговим напрямком роботи фахівців із соціальної роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг»    Шаргородської міської ради.

Працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» спільно з соціальними партнерами  від початку лютого 2022 року було відвідано 4 сім’ї, які проживають на території Шаргородської міської громади  та опинилися у складних життєвих обставинах. На кожну таку сім’ю, складається оцінка потреб дітей та сім’ї. З членами родин з’ясовуються проблемні питання, спільно обговорюються шляхи виходу із складних обставин.

КУ Центр надання соціальних послуг 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора