Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВБО «Асоціація благодійників України» оголошує регіональний конкурс «Благодійна Вінниччина – 2021»

Дата: 10.02.2022 15:15
Кількість переглядів: 310

Цьогоріч регіональним партнером в організації та проведенні конкурсу у Вінницькі області вперше виступає Відокремлений підрозділ ГО «Справа Кольпінга в Україні «Родина Кольпінга» м. Вінниця.

Організатори запрошують доброчинців, меценатів, волонтерів, громадські та благодійні організації, молодіжні спільноти Вінницької області номінуватися або номінувати своїх колег на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна».

У конкурсі можуть брати участь благодійники та волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку, яка розміщена на офіційному сайті за посиланням: https://blagoukraine.org/news/544-blago_ukraine_2021.html

Заповнену заявку (у форматі word) та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2021»: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року (включно).

Участь у конкурсі безкоштовна.

Нагородження переможців конкурсів відбудуться навесні 2022 року на урочистій церемонії «Благодійна Вінниччина– 2021» у м. Вінниці (участь візьмуть всі подані заявки від області) та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2021» у Києві в травні 2022 року .

Детальні умови участі в конкурсі, конкурсні номінації та заявка за лінком: https://blagoukraine.org/news/562-vinnychyna_2021.html

Більше відомостей про Конкурс на сайті: https://blagoukraine.org/

Додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном: 067-164-04-11.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора