Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Укрпошта запрошує на роботу

Дата: 11.02.2022 15:57
Кількість переглядів: 437

10 лютого 2022 року Шаргородською районною філією, за ініціативи роботодавця, було організовано та проведено презентацію АТ ВД «Укрпошта», для безробітних які перебувають на обліку у Шаргородській районній філії як шукачі роботи.

Відкрила презентацію заступник директора Шаргородської районної філії  Людмила Яворська, яка ознайомила всіх присутніх з об’єктивними критеріями ринку праці, наголосила на важливості проведення заходів у такому форматі. Презентувала інноваційні розробки служби зайнятості на основі  сучасних онлайн технологій та дистанційних форм обслуговування клієнтів.

Сьогодні клієнт служби зайнятості номер один — роботодавець. Ми надаємо роботодавцям широкий спектр послуг щодо підбору персоналу абсолютно безкоштовно — продовжила захід  начальник відділу взаємодії з роботодавцями Шаргородської районної філії Наталя Бондарчук. Так, на даний момент  виникла гостра потреба в кадрах  для укомплектування вакансій на пересувні поштові відділення Укрпошти в сільських населених пунктах з чисельністю  громадян до 1200 осіб.

Для шукачів роботи були запропоновані вакансії листонош, водіїв супроводжувачів, начальників пересувних поштових відділень.

Фахівець відділу з підбору персоналу АТ ВД «Укрпошта» Наталія Столярчук ознайомила учасників заходу з  умовами та оплатою праці, також більш  детально зупинилася на характеристиці  кожної вакансії.

Зацікавило те, що пересувне відділення  буде оснащено новими автомобілями – , керувати яким буде  водій супроводжувач,  заробітна плата якого буде становити 7500грн. + премія до 20% + доплата за класність; начальник пересувного поштового відділення - заробітна плата 8000грн. + премія до 1200грн. щомісяця; листоноша   заробітна плата 6500грн. +155 премія щомісяця

Під час заходу слухачі задавали питання, кожному були надані інформаційні матеріали,  анкети  для всіх бажаючих працювати.

Презентація роботодавця пройшла змістовно та цікаво в формі активного діалогу. Результатом даного заходу стала видача направлень для вирішення питання працевлаштування у роботодавця.    

Шаргородська районна філія ОЦЗ

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора