Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наша сила – у Єднанні

Дата: 16.02.2022 12:48
Кількість переглядів: 689

У зв'язку із російською загрозою, що темною хмарою нависла над Україною, з метою посилення  консолідації  українського  суспільства,  зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ про оголошення 16 лютого  2022 року Днем єднання.

Тому сьогодні в Шаргородській територіальній громаді пройшла церемонія підняття Державного Прапора та спільне виконання Державного Гімну. Адже патріотизм, любов до Батьківщини, почуття  національного  єднання  народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн  України і майорить Прапор України. 

Почесне право підняти Державний Прапор України надали лауреату багатьох Міжнародних, Всеукраїнських, обласних фестивалів – конкурсів, вихованці Шаргородської школи мистецтв імені Миколи Леонтовича, учениці 4 класу Шаргородського ЗЗСО № 1 Анні Поповій та призеру Всеукраїнських турнірів з боксу, учаснику чемпіонатів України, дворазовому чемпіону області з боксу, члену збірної області, учню цієї ж школи  Артему Кришині.      

На площі перед будівлею міської ради вишикувалися всі небайдужі шаргородці, щоб з’єднати міцно свої руки і показати усьому світу, що у єднанні ми – сила.

У нас нема жодних сумнівів, що попри всі труднощі, Україна буде успішною, процвітаючою і головне – мирною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора