Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення депутатів Шаргородської міської ради 8 скликання до жителів, керівників підприємств, установ, організацій, підприємців Шаргородської територіальної громади

Дата: 17.02.2022 15:51
Кількість переглядів: 689

Шановні земляки! Дорогі співвітчизники!

Україна сьогодні переживає один  із найскладніших періодів у своїй новітній історії: ще ніколи загроза військового вторгнення на  територію нашої держави не була такою реальною. Про це зараз говорять у всіх провідних країнах світу, жителям багатьох країн не рекомендують у даний час відвідувати Україну, її залишають працівники іноземних посольств.

Реальна загроза військових дій хвилює сьогодні кожну українську сім’ю, кожну родину нашої громади. Наш волелюбний народ ніколи не допустить, щоб його земля була завойована загарбником. Ми пам’ятаємо недавні часи, коли Україна була врятована від російського агресора завдяки рішучим діям простих людей, патріотичним зусиллям наших трудових колективів, які не жаліли для фронту ні сил, ні матеріальних ресурсів, масовому волонтерському руху.

Сьогодні знову настав час захистити свою землю, свої сім’ї, своїх дітей. У нинішніх умовах  важко переоцінити важливість самоорганізації та народної ініціативи, основою яких є забезпечення територіальної оборони.

Органи місцевого самоврядування Законом «Про основи національного спротиву» визначені як ключові виконавці програм національного спротиву і створення системи територіальної оборони.

Без фінансового, ресурсного забезпечення інститут територіальної оборони не зможе працювати. Місцеві бюджети не здатні покрити самостійно видатки на територіальну оборону, на підготовку національного спротиву.

У час смертельної загрози з боку держави-агресора - Російської Федерації  ми закликаємо жителів, працівників підприємств, установ, організацій, підприємців Шаргородської територіальної громади добровільно приєднатися до збору коштів  для надання допомоги військовим частинам територіальної оборони у Вінницькій області шляхом перерахування коштів до міського бюджету за такими реквізитами:

отримувач ГУК у Він.обл./м.Шаргород/50110000

код ЄДРПОУ 37979858

рахунок Отримувача UA668999980314141931000002908

призначення платежу: допомога військовим частинам територіальної оборони у Вінницькій області

Ваші кошти – це військове спорядження, медичне забезпечення для українських воїнів.  Маленький внесок у спільну перемогу.

Сьогодні органи місцевого самоврядування,  армія і громадянське суспільство - в одному окопі. Лише разом  ми стримаємо ворога! Захистімо Україну, захистім свою землю, свої родини, своїх дітей!

Схвалено депутатами Шаргородської

міської ради 8 скликання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора