Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Живі, поки пам’ятаємо… В Шаргородській громаді вшанували подвиг учасників Революції Гідності та пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 17:28
Кількість переглядів: 1063

Сьогодні працівниками Центральної міської бібліотеки спільно з Центром культури і дозвілля було проведено годину-реквієм «Небесна сотня білих журавлів», присвячена  Героям Небесної Сотні, які віддали своє життя за вільну, європейську та незалежну Україну. Адже пам'ять про цих людей залишиться в серцях українців всіх наступних поколінь.

Година-реквієм об’єднала учасників Революції Гідності та АТО, представників влади, духовенство міста та учнівську молодь.

Значимість Революції Гідності та боротьби на Сході нашої держави в утвердженні самостійної європейської України у своєму виступі відмітили міський голова Володимир Барецький та заступник голови ГО «Ветерани України» Вадим Шевчук.

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості Ірина Лояніч, Софія Чорна та Форостяна Дана продекламували тематичні вірші; змістовно доповнила захід літературно-музична композиція «Долі» у виконанні працівників бібліотеки та Центру культури і дозвілля.

Особливо зворушливо прозвучала спільна молитва пам’яті за невинно убитих, задля згуртування українського народу, задля його сили, волі, мудрості та наснаги.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора