Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Має бути злагодженість і послідовність дій

Дата: 01.03.2022 15:17
Кількість переглядів: 179

Такі питання порядку денного розглядались на сьогоднішній нараді в міській раді, яка відбулась під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

Для участі в нараді було запрошено старост старостинських округів та представників територіальної оборони населених пунктів Шаргородської територіальної громади.

Під час наради було намічено ряд основних завдань, які наразі стоять перед представниками територіальної оборони. Зокрема було наголошено на необхідності організовувати керівництво за діяльністю добровольчого формування у безпосередній взаємодії з командирами батальйонів.

До усіх присутніх також звернулись військовий комісар Ярослав Ліщина та начальник відділення поліції №2 Віталій Старосуд, які закликали усіх відповідальних осіб скоординувати свої дії, згуртуватися та чітко виконувати поставлені завдання.

Також, в ході наради було обговорено ряд інших питань, які стосувались обліку та перебування у громаді переселенців, надання гуманітарної допомоги, правил комендантської години тощо.

Міський голова Володимир Барецький вкотре закликав усіх присутніх та жителів Шаргородської громади: «Слідкуйте за інформацією, яку розповсюджуєте. Кілька раз перевіряйте, перш ніж написати чи поширити щось у соціальних мережах. Паніка, яку створюють «фейки» нікому не потрібна. А інформація про  будь-яку діяльність українських військових – це допомога ворогові!».  

Також Володимир Іванович доручив старостам старостинських округів відвідати сім’ї воїнів, які пішли на фронт. Особливу увагу звернути на нагальні  потреби та, при можливості, надати допомогу.

Учасники наради обмінялись досвідом та намітили ряд спільних дій з метою злагодженої та послідовної роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора