Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді надають допомогу вимушеним переселенцям

Дата: 01.03.2022 17:26
Кількість переглядів: 763

У сьогоднішній непростий час всі структурні підрозділи Шаргородської міської  ради працюють злагоджено, координуючи роботу усіх організацій та закладів територіальної громади, спрямовану на підтримку тероборони та  вирішення питань щодо поселення тимчасово переміщених осіб.

На базі ЦНАПу (м.Шаргород, вул.Героїв Майдану, 222, телефон гарячої лінії 0673297104) цілодобово працює  робоча група по розміщенню внутрішньо-переміщених осіб, вивчаючи запити з прихистку внутрішньо-переміщених осіб  та пропозиції  мешканців громади, аби  забезпечити підтримку громадянам України, які цього потребують.

Є чіткий алгоритм дій. Ми і надалі продовжуємо приймати евакуйованих з інших міст, цілий день іде рух. Хтось приїжджає, хтось зупиняється просто перепочити, хтось залишається на дві-три доби.

Розміщуємо переселенців у домівках небайдужих шаргородців, дитячих садках, найближчих школах та ін.. Наші громадяни привозять теплі речі, ковдри, продукти харчування, воду, засоби гігієни тощо.

Наразі переселенці мають все необхідне. Я дякую за цілодобову роботу усім працівникам структурних підрозділів міської ради, комунальним  установам, організаціям та підприємствам, приватним підприємцям, окремо кожному жителю нашої громади та усім, хто не стоїть осторонь.

Завдяки системному зв'язку між координаторами  ЦНАПу та керівниками організацій, підприємств та закладів, у  Шаргородській ТГ  розміщено 280 осіб. На даний час в громаді проживає 241 особа.

Ми готові зустріти та допомогти нашим співвітчизникам.

Віримо в завтрашній мирний день!

Слава  Україні!

                             Людмила Петелько – заступник Шаргородського міського голови,

координатор роботи з питань розміщення біженців

та роботи об’єктів охорони здоров’я

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора