Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наразі не існує жодних причин примусово чи добровільно зменшувати споживання електроенергії – її виробляється достатньо в енергосистемі України

Дата: 02.03.2022 16:56
Кількість переглядів: 300

Укренерго повідомляє, що станом на 12:00 2 березня енергосистема України стабільно працює в автономному режимі. Рівень споживання складає 13,9 ГВт. Частота в мережі підтримується на рівні 50 Гц.

Наразі не існує жодних причин примусово чи добровільно зменшувати споживання електроенергії – її виробляється достатньо в енергосистемі України.

Сьогодні, 2 березня, максимальна потужність споживання у ранкові години (коли масово вмикаються світло та побутові електроприлади) склала 14,4 ГВт (11:10) і суттєво не змінилась порівняно з учорашнім ранковим піком – 14,5 ГВт.

Майже всі види електростанцій працюють на зниженій потужності через низьке споживання. Зокрема, 2 березня, станом на зараз, АЕС разом працювали на потужності близько 7 ГВт.

Сумарна потужність ТЕС і ТЕЦ близько 4,4 ГВт. При цьому значна кількість енергоблоків різних видів електростанцій зупинені через низький рівень споживання (у холодному резерві).

#РоботаОЕС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора