Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення Шаргородського міського голови Володимира Барецького

Дата: 04.03.2022 08:02
Кількість переглядів: 1344

Шановні шаргородці!

Восьмий день іде війна. Український народ дає гідну відсіч агресору.

Ми, шаргородці, робимо все можливе для перемоги.

В бойовому режимі працює наш військовий комісаріат, постійно іде призов військовозобов’язаних та відправлення військових у військові частини.

У місті створена територіальна оборона, яка оснащена повним бойовим комплектом і несе чергування на головних блок постах та об’єктах підвищеної небезпеки.

Створені два добровольчих формування, керівниками яких є офіцери громади. Їхні структурні підрозділи є в кожному населеному пункті нашої громади. Вся координація роботи добровольчих формувань для забезпечення правопорядку здійснюється виключно військовим комісаром та начальником поліції.

Для забезпечення належної роботи військових структур в місті організовано безперебійне харчування. Дякую всім небайдужим громадянам, які надають посильну допомогу. Наш головний харчоблок на сьогоднішній день забезпечений всім необхідним.

Шаргородська громада прийняла з початку бойових дій 522 переселенці (з них 127 – діти), в тому числі за останню добу – 175. Нами розгорнуто частину пунктів прийому відповідно до потреби, в разі необхідності ми готові розгорнути значно більше.

В даний час міський оперативний штаб працює над питаннями, які можуть виникнути в разі перебоїв з постачанням електроенергії, забезпечення населення хлібом, віднайшли потужні електричні генератори та запасаємося мукою.

На території Шаргородської міської територіальної громади є багато активістів, які за власної ініціативи розпочали волонтерську діяльність. Працюють вони самостійно, тримають зв'язок з сім’ями і родинами воїнів, військовослужбовцями та військовими частинами й надають допомогу саме туди. Честь і хвала волонтерам!

Оперативний штаб Шаргородської міської ради опікується місцевими добровольчими формуваннями. І збір коштів на різні потреби територіальної оборони міська рада проводить виключно на бюджетний цільовий рахунок!

Сьогодні моїм розпорядженням полковник Служби Безпеки України Шалавінський Віталій Іванович призначений радником голови з питань безпеки та оборони.

Шановні шаргородці! Дякую усім Вам за Ваш патріотизм, Вашу доброзичливість. Але прошу: будьте пильними! Якщо Ви жертвуєте для перемоги Ви маєте бути впевнені, що Ваша пожертва дійде до Вашої мети.

Слава Україні!

Шаргородський міський голова

Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора