Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В єдності наша сила!

Дата: 08.03.2022 15:00
Кількість переглядів: 225

Від початку повномасштабної війни в Україні  кожен житель Шаргородської громади, волонтерські групи, аграрії, підприємці і просто небайдужі люди об’єднались в одну велику спільноту щоб разом, долаючи ворога, підтримувати один-одного та допомагати тим, хто цього надзвичайно сильно потребує.

На заклик Шаргородської міської ради щодо надання гуманітарної допомоги відгукнулись багато наших громадян. Чимало шаргородських сімей стали маленькою «волонтерською командою», яка допомагає чим зможе.

На пункт збору й  у цей час продовжують надходити  продукти харчування (картопля, буряк, морква, капуста тощо). Сьогодні, 08 березня, з самого ранку тут розгорнуто роботу по сортуванню  усього, що надходить від громадян та централізовано привозять працівники КП «Комунсервіс». Щоправда, як кажуть небайдужі громадяни, які вже прийшли на допомогу: «Підмога б не завадила…».

Сьогоднішнього святкового дня, на пункті можна побачити й жінок.

У Міжнародний жіночий день, ми вдячні нашим сміливим, завзятим, талановитим  жінкам, які захищають нашу неньку Україну в рядах Збройних Сил України та роблять все для зміцнення оборони нашої держави в тилу. Ви незламні духом, як наша держава! Мирного Вам неба, благополуччя, здоров’я та всіх земних гараздів! Нехай Господь Вас благословить!

Ми чітко усвідомлюємо усі виклики, які зараз стоять перед нами.  І тут, у тилу, в час, коли славні українські воїни закривають нас від ворожого вогню, усі ми вишукуємо кошти та продукти харчування для наших оборонців, допомагаємо переселенцям, молимося та працюємо щоб наблизити перемогу.  Це дає віру і надію, щоб все-таки буде добре!

Перемога обов’язково буде за нами! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора