Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Шаргородської міської ради

Дата: 10.03.2022 17:41
Кількість переглядів: 285

Сьогодні, в ході засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Володимир Барецький,  було розглянуто 8 питань порядку денного.

Виконкомом прийнято рішення про завершення опалювального сезону 2021-2022 років з 14 березня 2022 року в ряді комунальних підприємств, закладів, установ, організацій Шаргородської міської ради. Дане обмеження не стосується окремих закладів освіти громади та КНП «Шаргородська міська лікарня».

Враховуючи введення воєнного стану в Україні, на підставі низки законодавчих актів України, виконавчим комітетом прийнято рішення, з 14 березня 2022 року призупинити нарахування та виплату всіх не обов’язкових надбавок та виплат стимулюючого характеру працівникам підприємств, установ та організацій, що фінансуються з бюджету Шаргородської міської територіальної громади.   Дані зміни не стосуються окремих пільгових категорій працівників.

З метою раціонального використання продуктів харчування, які було закуплено за бюджетні кошти для вихованців освітніх закладів громади, виконавчим комітетом прийнято рішення передати ці продукти для забезпечення харчування військової частини територіальної оборони та переселенців.

Міська рада бере на себе зобов’язання щодо фінансування заходів, пов’язаних з похованням військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби. В зв’язку з цим було прийнято відповідні рішення.  

Розглянуто і ряд інших питань, які стосувались зміцнення обороноздатності територіальної оборони, виділення коштів, надання матеріальної допомоги жителям громади та захисту прав дітей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора