Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина направила 57 тон гуманітарної допомоги для Збройних Сил України та громадян, які постраждали внаслідок бойових дій

Дата: 15.03.2022 14:04
Кількість переглядів: 481

57 тон продуктів харчування сьогодні, 15 березня 2022 року, Шаргородська міська територіальна громада направила для потреб  Збройних Сил України та громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.

Підтримка української армії та людей, які потерпають від бойових дій – це завдання кожного, хто може допомагати. Доки військові на передовій знищують окупанта, ми працюємо в тилу.

Підприємства та небайдужі громадяни приносили та привозили продукти харчування з усіх куточків Шаргородської громади. Пункт збору гуманітарної допомоги у місті Шаргород працював у посиленому режимі. Працівники установ міста та ініціативні шаргородці сортували та систематизовували усю продукцію.

Саме завдяки згуртованості та злагодженій роботі шаргородців  сьогодні централізовано було відправлено гуманітарну допомогу, а саме: картоплю, моркву, цибулю, буряк, муку, крупу ячмінну, олію, крупу пшеничну, яблука тощо.

Ми пишаємося усіма жителями Шаргородщини. Завдяки згуртованості, патріотизму та щирості маємо можливість надавати допомогу військовим та громадянам, які її потребують. 

Вдячні також керівникам підприємств, які надали продукти харчування та аграріям Анатолію і Сергію Дідикам, які окрім наданої допомоги, забезпечили транспорт для перевезення вантажу до місця призначення.

Все буде Україна!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора