Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про відновлення освітнього процесу у закладах освіти громади

Дата: 17.03.2022 15:59
Кількість переглядів: 297

З понеділка, 14 березня 2022 року, усі 17 закладів загальної середньої освіти Шаргородської міської ради за погодженням Вінницької обласної військової адміністрації відновили здійснення освітнього процесу у режимі дистанційного навчання.

Під час організації освітнього процесу враховані рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо використання наявних освітніх платформ та організації дистанційної форми навчання учням з числа внутрішньо переміщених осіб.

Станом на сьогодні 67 таких дітей долучені до освітнього процесу у школах громади.

Кількість охочих долучитися до дистанційного навчання у школах громади щодня зростає. Про можливість такого навчання люди отримують інформацію від працівників центру, які реєструють внутрішньо переміщених осіб, від волонтерів та від представників Шаргородської міської ради. Щоб дитина могла долучитись до онлайн-навчання, її батьки повинні звернутися до керівника найближчого закладу освіти із заявою щодо організації цього процесу.

Для підтримки дітей з особливими освітніми потребами і, за можливості, надання їм корекційних послуг у звичному режимі працює Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр».

Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів ради

Людмила Петелько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора