Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молімось за мир в Україні

Дата: 24.03.2022 09:49
Кількість переглядів: 354

Шановні шаргородці!

30 днів ворог намагається здолати український дух та знищити Україну, але мужність наших захисників дає гідну відсіч.

Шаргородці разом з народом України роблять все, що в наших силах, аби забезпечити тил українській Армії.

З початку військових дій наша громада прийняла 3542 особи з числа  тимчасових переселенців,  1624 з них проживає в наших родинах і дитячих садках міської ради.

Зібрано чималу кількість допомоги для армії та постраждалих районів, частину з якої вже відправлено за призначенням. Забезпечується робота військових, поліції, громадського порядку та сил місцевої територіальної оборони. В громаді працюють волонтерські групи, надходить гуманітарна допомога, яка передислоковується на фронт, при  необхідності – нашим найбільш потребуючим та громадянам, що тимчасово проживають у нашій громаді.

Аграрії розпочали весняно-польові роботи та надають нам посильну допомогу в забезпеченні пальним транспортних засобів, які задіяні у заходах, пов’язаних з військовим станом.

Ситуація в громаді контрольована, прошу зберігати порядок та спокій.

Сьогодні  на світовому політикумі відбуваються важливі заходи, які спрямовані на захист України.

В храмах громади в дні Великого Посту проходять молебни покаяння, прощення гріхів та за мир в світі й Україні. В Шаргородському Санктуарії Страстей Господніх Костелі Святого Флоріана з початку бойових дій настоятелем о. Бенедиктом запроваджено цілодобове Богослужіння перед Пресвятими Дарами про мир в Україні. Завтра, 25 березня, в день Благовіщення Господнього (за Григоріанським календарем) Папа Франциск оголосить Акт Присвячення Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії  Україну та Росію, до молитви якої доєднається весь світ.

Працівники міської ради, депутати приймуть участь в цьому богослужінні, і в ніч з  п’ятниці на суботу, 25 березня, з 22.00 год. до 6.00 год. ранку будемо просити Бога про мир, за Україну та кращу долю для Українського народу.

Запрошуємо долучитись до спільної молитви.

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора