Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Шаргородської громади щоденно долучаються до збору молочної продукції для потреб Збройних Сил України та постраждалих від війни регіонів

Дата: 25.03.2022 10:05
Кількість переглядів: 519

В Україні вже місяць триває героїчна боротьба проти російського ворога. Йде 31-й день нашої незламності.

Віроломні плани кремля провалилися. Українські Збройні Сили чітко, професійно та якісно відбивають атаки ворога, в окремих напрямках вдається здійснити контрнаступ та звільнити від окупанта окремі населені пункти. Пишаємося ними!

Героїчно стоять Українські Міста. Ще чотирьом із них вчора Президент України присвоїм звання «Місто-Герой».

Поступово ведеться робота по евакуації населення з місць активних бойових дій. Українці та міжнародна спільнота роблять все можливе, аби допомогти фронту та тимчасово переміщеним особам.

До надання всебічної допомоги ЗСУ та постраждалим від війни регіонам України щоденно працює уся Шаргородська територіальна громада.

Тут, у тилу, шаргородці роблять усе можливе, аби допомогти нашим захисникам наблизити Перемогу!

Нещодавно до волонтерської справи активно долучилися мешканці населених пунктів Шаргородщини. Так, за останніх два тижні жителі сіл: Пасинки, Носиківка, Андріївка, Плебанівка, Калинівка, Перепільчинці, Івашківці, Конатківці, Копистирин, Лозова, Теклівка, Писарівка, Політанки та Козлівка здали дводенний надій молока від корів, які утримуються в їх  домогосподарствах.

Таким чином, завдяки співпраці з місцевим молокозаводом, здійснюється заготівля вершкового масла, яке буде направлено на потреби Збройних Сил України та людям постраждалих від війни регіонів.

Шаргородська міська рада висловлює щиру подяку жителям вказаних сіл за допомогу, активну позицію та  щирий внесок у перемогу.

Необхідно зазначити, що збір молочної продукції в населених пунктах продовжується.

Ми обов’язково переможемо! Побудуємо оновлену країну. Адже ми  сильна, непохитна та волелюбна нація!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора