Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородчанки плетуть сітки для фронту, шиють розгрузки та жилетки для захисників України

Дата: 28.03.2022 09:43
Кількість переглядів: 279

В Шаргородській територіальній громаді маскувальні сітки для військових виготовляють одразу на кількох локаціях.

Долучились до цієї справи шаргородчанки, які  плетуть маскувальні сітки в Шаргородському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2, а ще -  шиють для наших воїнів розгрузки та жилетки. Для цього навчального закладу воєнний стан в державі значно добавив роботи. Не освітньої, проте не менш важливої. Тут кипить робота.

Маскувальні сітки — це те, що потрібно нашим військовим, адже за допомогою них захисники ховають техніку, озброєння, інженерні споруди на фоні місцевості. Потреба у такому захисті для наших оборонців  надзвичайно велика.

Військова маскувальна сітка обов’язково має бути «непомітною», тому для її виготовлення використовують тканину темних відтінків. Тканина має бути  натуральною, бо вона не «вигорає» на сонці та не плавиться. 

Розгрузки і жилетки, які шиють у школі №2, є невід’ємною  частиною амуніції військовослужбовця. Тож, кожен вже готовий виріб не лежить на полиці, одразу направляється наших захисникам.

Щоправда є потреба у тканинах для сіток та розгрузок і жилеток для наших оборонців. Тому, прохання до усіх, хто може допомогти, зробити це. При підборі матеріалу, звертайте увагу на колір та склад тканин. Долучайтесь до  доброї справи.

Кожен з нас хоче допомагати Збройним Силам України на тому рівні, на якому може. Чимало шаргородців усі свої сили, весь свій час присвячують  обороні України у тилу. Кожен з нас добре знає, що українці - сильна нація, а наша держава – непереможна!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора