Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надану гуманітарну допомогу передано нашим захисникам, медичним закладам, тимчасово-переміщеним особам та малозабезпеченим

Дата: 28.03.2022 15:14
Кількість переглядів: 332

Нещодавно Шаргородська територіальна громада отримала гуманітарну  допомогу від благодійної місії «Карітас-Спес Україна» та релігійної організації «Джерело Надії». Серед наданої допомоги:  медикаменти, одяг, засоби гігієни, теплі речі, взуття, матраци, продукти харчування тощо. 

Днями проведено сортування, розподіл та направлення наданої допомоги на місця. 

Відтак, медикаменти було направлено до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Шаргородська міська лікарня». 

Також було сформовано 15 аптечок невідкладної медичної допомоги для фельдшерських пунктів нашої громади, 6 аптечок - для  поліції, 30 аптечок - для військових. Крім того відправлено медикаменти для оборонців  на передову до Миколаївського та Сумського регіону.

Одяг та взуття, які було надано, передано старостам старостинських округів, у ЦНАП (де обладнано  так званий «банк одягу» для потребуючих),  службі в справах дітей для внутрішньо-переміщених осіб та малозабезпечених, багатодітних та ін..

Продуктові набори направлено переселенцям  та  малозабезпеченим жителям Шаргородської громади.
Для потреб внутрішньо-переміщених осіб  надано засоби гігієни. 

Також було надано допомогу багатодітній сім’ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах внаслідок пожежі в с. Будне.

Шаргородська міська рада висловлює щиру вдячність благодійній місії «Карітас-Спес Україна» та релігійній організації «Джерело Надії», які турбуються про громаду та співпрацюють з міською владою, реагуючи на запити та потреби наших захисників, тимчасово-переміщених осіб та малозабезпечених громадян. 

Все буде Україна!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора