Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщину прибув гуманітарний вантаж з міста Гура-Кальварія (Польща)

Дата: 29.03.2022 16:04
Кількість переглядів: 356

Завдяки плідній співпраці Шаргородської міської ради з містами за межами країни на Шаргородщину прибув вантаж із гуманітарною допомогою із міста Гура-Кальварія (Польща). До збору цієї допомоги у дружньому місті сусідньої Польщі долучились його мешканці, влада та благодійники.

Завдяки щирості та підтримці людей, які усім серцем вболівають за Україну, до нашої громади надійшли: одяг, взуття, засоби пожежогасіння, ліхтарі, дитяче харчування, постільна білизна, спальні мішки, медичні препарати тощо.

Сьогодні, 29 березня 2022 року, частина наданої допомоги передано на місця. Засоби пожежогасіння та ліхтарі отримали рятувальники Шаргородщини, окремі засоби направлені захисникам України та ін.

Також сьогодні частина медичних препаратів, які були надані з міста Гура-Кальварія, а також благодійною місією «Карітас-Спес Україна» та релігійною  організацією «Джерело надії» отримали працівники фельдшерських пунктів. Серед благодійної допомоги: медичні препарати, антисептики, рукавички, маски та халати одноразові, глюкометри та інші медичні вироби.

Міська влада висловлює щиру вдячність жителям та владі дружнього польського міста за турботу та підтримку.

Україна переможе!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора