Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільними зусиллями зможемо протистояти продовольчій кризі

Дата: 07.04.2022 08:22
Кількість переглядів: 361

Наша держава уже більше 40 днів героїчно протистоїть російському ворогові, який веде повномасштабну війну проти Української Держави.

Ймовірно, що після Перемоги український народ зіштовхнеться ще з одним із  викликів – подолання важкої продовольчої кризи. Адже надзвичайно велика територія України охоплена бойовими діями, що наразі унеможливлює використання родючої української землі за призначенням.

Бойові дії катастрофічно  впливають на обсяг майбутнього врожаю, що  викликає серйозні хвилювання вже сьогодні. А це означає, що вже на даний час нам потрібно зробити все можливе, щоб засіяти якомога більше площ та забезпечити громадян продуктами харчування.

З початку війни жителі Шаргородщини, а також керівники підприємств громади надали велику продовольчу благодійну допомогу нашим Збройним Силам України та тимчасово переміщеним особам, постраждалим районам країни, установам критичної інфраструктури.

На  заклики про допомогу осторонь не залишився ніхто. Проте, в разі продовольчої кризи, допомога знову може знадобитись нашим військовим та жителям постраждалих від війни регіонів.

Саме тому міська влада звертається до жителів Шаргородської територіальної громади з проханням:

«В час весняно-польового періоду, закладаючи основу під майбутній урожай, при можливості, ефективніше використовувати кожен клаптик вільної землі, засіяти та засадити картоплею, морквою, столовим буряком, капустою та іншою городиною довгострокового зберігання, щоб не допустити нестачі продовольства в державі».

Так кожен з нас може зробити свій внесок у загальну Перемогу, у подолання продовольчої кризи.   

Спільними зусиллями переможемо!

Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора