Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота КУ Центр надання соціальних послуг в умовах воєнного стану

Дата: 07.04.2022 13:32
Кількість переглядів: 444

В умовах воєнного стану соціальна послуга догляду вдома є найбільш затребуваною.

Послуга надається громадянам похилого  віку та особам з інвалідністю. 

У відділенні соціальної допомоги вдома КУ Центр надання соціальних послуг працює 25 соціальних робітників, які надають послуги у кожному населеному пункті територіальної громади.

Навантаження на одного соціального робітника становить 13 одиноких громадян поважного віку та осіб з інвалідністю, всього відділення обслуговує 319 громадян територіальної громади.

Соціальними робітниками неухильно виконуються умови договорів та індивідуальних планів, дотримується графік відвідувань.

Працівники КУ Центр надання соціальних послуг не залишаються байдужими до проблем людей вразливої категорії.

Сьогодні вони з щирим серцем опікуються  своїми підопічними, допомагають їм продуктами харчування, ліками, предметами першої необхідності, підтримують їх  добрим щирим словом.

Соціальні робітники з великою відповідальністю відносяться до своїх обов’язків, тому ніхто з отримувачів соціальних послуг не залишається без уваги та турботи.

Дякуючи повсякденній праці соціальних робітників, люди старшого покоління відчувають себе захищеними в умовах воєнного стану, адже робітники є чи не єдиним джерелом допомоги, інформації та їх зв’язку із зовнішнім світом.

КУ Центр надання соціальних послуг

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора