Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вісточка з фронту

Дата: 11.04.2022 13:32
Кількість переглядів: 226

Саме, так – вісточка, яку зараз кожна українська родина з трепетом  у серці чекає щодня, щохвилини. І кожен з нас намагається підтримати українських воїнів словом та молитвою, а ще - передати  на  лінію фронту часточку нашого піклування, родинного затишку й тепла та ще більше надихнути на нищівну боротьбу з ворогом.

Знаємо, що наші захисники цього дуже чекають, аби відчути турботу рідних та близьких, а особливо – насолодитись часточкою домашніх смаколиків, вкотре згадати  аромат домашньої їжі та посмішку рідної людини, яка цю страву готує.

Жителі Шаргородського краю роблять свій вклад у Велику Перемогу,  не втомлюються готувати та відправляти на фронт випічку, тушонку, величезне різноманіття наборів швидкого приготування їжі, вже готові домашні страви тощо.

Дуже приємно отримати від наших захисників вісточку про те, що надана їм допомога дійшла до свого адресата, і найважливіше – сподобалась! На світлинах (нижче) видно, що наші воїни, отримавши чергову посилку, знайшли листівки, залишені там шаргородцями під час формування  вантажу.  

Збройні Сили України міцно та відважно йдуть до Перемоги,  стримують ворога, відбивають атаки і йдуть у наступ… А кожен з нас тут, у тилу, і далі працюватиме для того, щоб Герої нашого фронту були забезпечені необхідним, щоб відчували нашу турботу, домашнє тепло та якнайшвидше повернулись додому живими та з Перемогою!

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора