Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога з дружньої Франції

Дата: 11.04.2022 13:32
Кількість переглядів: 275

Уся прогресивна та демократична світова спільнота сьогодні вболіває за Україну. Багато дружніх та щирих країн, розуміючи усю трагедію та біль українського народу, допомагають нашій державі, надаючи благодійну підтримку.

Днями Шаргородська територіальна громада отримала гуманітарну  допомогу  від французької асоціації «SOS  MONTPELLIER  UKRAINE». Серед наданого: ковдри, спальні мішки, інвалідні візки та ходунки, спеціалізовані лікарняні ліжка, милиці, одяг, взуття, засоби гігієни, продукти харчування та багато ін.

Тут, у тилу, підтримка благодійників надзвичайно важлива.  Усе, що отримує Шаргородська громада від добродійників, розсортовується та передається нашим захисникам,  тимчасово переміщеним особам та жителям регіонів, які потребують невідкладної допомоги. Так буде і цього разу.

Шаргородська міська влада щиро вдячна дружній Франції за турботу  та щиру допомогу! Така співпраця – гарна підтримка нашої громади. Це дає надію на краще та надихає  на ще більшу працю задля Перемоги українського народу над ворогом!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора