Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційна пам'ятка для тимчасово переміщених осіб

Дата: 12.04.2022 13:42
Кількість переглядів: 351

Дорогі гості нашого міста! Шаргородщина спокін віків славиться своєю гостинністю. Це унікальне місце на Поділлі знане своєю толерантністю і доброзичливістю, місце міжконфесійного миру та зустрічі культур. 

Станом на сьогодні в нашій громаді зупинилося 2492 осіб, з них 811 дітей. Ми маємо досить розвинену соціальну інфраструктуру, а тому доводимо до вашого відома, що ви можете скористатися усім спектром наявних медичних послуг первинної та вторинної ланки медицини.

Освітні заклади нашої громади прийняли до своїх тепер вже "дистанційних класів" 117 учнів з числа дітей-переселенців. За бажанням та потребою долучитися до навчального процесу може кожна потребуюча дитина.

Будинок дитячої та юнацької творчості також відкриває свої двері для того, щоб забезпечити потреби дітей у пізнавальній та творчій діяльності і щодня чекає нових друзів.

В разі необхідності інклюзивної уваги до дитини в громаді працює комунальна установа " Інклюзивно - ресурсний центр".

Культурне дозвілля в місті наразі активно організовує креативний простір "ШАР", демонструючи мультиплікаційні з 14:00 та кінострічки з 16:00 щосереди, щоп'ятниці та щосуботи безкоштовно для всіх бажаючих.

Музей образотворчого мистецтва організовує не лише екскурсії, але й майстер-класи.

В разі необхідності продовжити здобуття мистецької освіти, в Шаргороді діє школа мистецтв імені Миколи Леонтовича.

Міський стадіон та спортивний комплекс до послуг тих, хто любить спорт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора