Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 12.04.2022 14:27
Кількість переглядів: 345

12.04.2022 року  у відділі освіти і спорту Шаргородської міської ради,  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом  Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 року № 930 (зі змінами), наказу по відділу освіти і спорту  № 68 від 16.09.2021 року «Про створення атестаційної комісії»  та наказу № 88 від 18.10.2021 року  «Про проведення атестації педагогічних працівників та керівних кадрів у 2021-2022 р.» під головуванням начальника відділу освіти і спорту Володимира Кутніка відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. 

Володимир Кутнік ознайомив членів атестаційної комісії з регламентом засідання атестаційної комісії, а саме:  

  1. Про проведення засідання атестаційної комісії та форму голосування.

  2. Про вибори лічильної комісії

  3. Про підсумки атестації керівних кадрів закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

  4. Про підсумки атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти на присвоєння та відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям «спеціаліст вищої категорії» та на присвоєння та відповідність раніше присвоєним педагогічним званням.

  5. Про нагородження педагогічних працівників за наслідками атестації грамотами Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації, грамотами відділу освіти і спорту.   

Зокрема, одноголосно прийняли рішення щодо прийняття рішення комісії відкритим голосуванням.

Всього проатестовано у 2021-2022 н.р. 78 педагогічних працівників.

Комісією ІІ рівня проатестовано 21 педагогічного працівника та на відповідність займаній посаді 15 керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 5 педагогічним працівникам, на відповідність кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» проатестовано 14 педагогічних працівників.

На розгляд атестаційної комісії були подані атестаційні матеріали 3 педагогічних працівників, котрим присвоєно педагогічне звання «Старший вчитель».

На завершення члени атестаційної комісії привітали педагогів з успішним проведенням атестації та побажали всім плідної праці, творчих досягнень та мирного неба.

Відділ освіти та спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора