Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з питань реєстрації внутрішньо переміщених осіб та оформлення відповідної фінансової допомоги

Дата: 16.04.2022 17:50
Кількість переглядів: 227

Сьогодні, 16 квітня, у режимі онлайн відбулась обласна нарада, в якій взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько, начальник відділу ЦНАП Сергій Задорожний та начальник відділу соціального захисту і охорони здоров’я Ніна Михайлик.

На порядку денному перебувало питання, яке стосувалось проведення реєстрації внутрішньо переміщених осіб на місцях, а також оформлення відповідної фінансової допомоги.

Під час наради значну увагу учасників було зосереджено на вирішенні проблемних питань щодо проведення реєстрації вимушених переселенців та окреслено ряд подальших кроків з метою  оптимізації цієї ділянки роботи.

Також було обговорено питання щодо реалізації програм фінансової підтримки для ВПО від міжнародних організацій. Нагадаємо, що Шаргородська територіальна громада увійшла в 20 перших громад по отриманню допомоги для ВПО від Всесвітньої продовольчої програми, відповідно до якої люди, які через війну змушені були залишити свої домівки, зможуть отримати 2220 грн.

В Шаргородській територіальній громаді продовжується робота щодо розміщення, реєстрації та надання всебічної підтримки внутрішньо переміщеним  особам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора