Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщину прибула допомога від релігійної місії «Карітас-Спес Україна»

Дата: 23.03.2022 09:08
Кількість переглядів: 226

Релігійна місія «Карітас-Спес Україна» вже не вперше допомагає Шаргородській територіальній громаді. Ця благодійна організація піклується, в тому числі, про людей, які через війну змушені покинути свої домівки та шукати прихистку далеко від рідного краю. 

Усі тимчасово переміщені особи залишили не тільки рідні стіни. Переважна їх більшість, втікаючи від ворожих снарядів, не мали змоги взяти з собою навіть найнеобхідніші речі. І саме такої допомоги потребують переселенці, адже майже в кожній сім’ї є маленькі діти.

22 березня, до Шаргородської територіальної громади знову надійшла матеріальна допомога від релігійної місії «Карітас-Спес Україна». Це насамперед, засоби гігієни для дорослих та дітей, продукти харчування тощо. Все це буде систематизовано та направлено за призначенням. 

На сьогоднішній день Шаргородська громада прийняла більше трьох тисяч тимчасово переміщених осіб. Чимало із них отримали у нас допомогу та поїхали далі, проте більшість залишається тут на довше і потребують підтримки та турботи. 

Міська рада щиро вдячна благодійникам за щирість, співпрацю і постійну підтримку громади. 

Разом здолаємо усі труднощі. Україна переможе!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора