Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада керівників закладів освіти громади

Дата: 02.05.2022 16:17
Кількість переглядів: 343

28 квітня 2022 року, під головуванням начальника відділу освіти і спорту Володимира Кутніка, відбулася нарада за участю керівників закладів освіти громади. Участь в нараді  взяли:  міський голова Володимир Барецький та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько.

      На нараді було заслухано ряд важливих питань, зокрема:

  • Про заходи щодо скорочення штатної чисельності працівників закладів освіти, комунальних організацій (установ) міської ради та зменшення надбавки педагогічним працівникам за престижність (Кутнік В.О.-начальник відділу освіти і спорту);
  • Про завершення 2021/2022 навчального року: алгоритм і рекомендації (Гуменюк В.А. - директор КУ ЦПРПП);
  • Про деякі питання організації та проведення ЗНО в 2022 році (Гуменюк В.А. - директор КУ ЦПРПП);
  • Про організацію роботи з дітьми з числа внутрішньо переміщених осіб (Мельник В.Я.- спеціаліст І категорії відділу освіти і спорту).

Нараду розпочав міський голова Володимир Барецький, який подякував працівнику відділу освіти і спорту Надії Гуменюк, яка вийшла на заслужений відпочинок,  за багаторічну, сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, значний особистий внесок в розвиток освітньої галузі Шаргородщини. До привітань доєдналися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько, начальник відділу освіти і спорту Володимир Кутнік та голова профспілки працівників освіти Григорій Мельник. В свою чергу Надія Миколаївна подякувала освітянській спільноті громади за високі визнання її внеску в розвиток освіти.

Учасники зібрання у ході спілкування отримали  відповіді на нагальні питання, що були на порядку денному наради.

Відділ освіти і спорту міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора