Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина продовжує отримувати гуманітарну допомогу

Дата: 04.05.2022 15:03
Кількість переглядів: 304

До Шаргородського централізованого гуманітарного штабу надійшла чергова благодійна допомога, яка надана Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом у співпраці зі швейцарською гуманітарною місією.

Шаргородська громада отримала продукти харчування: муку, крупи, сухе молоко, цукор, соняшникову олію, м’ясні  консерви тощо.

Необхідно відзначити, що частина наданої продукції українського  виробництва. Це говорить про те, що Україна не збавляє обертів, дбаючи про продовольчу безпеку громадян.

Усю надану продукцію було розфасовано в окремі продуктові набори та передано сім’ям військовослужбовців, які зараз несуть службу у Збройних Силах України, а також усім, хто цієї допомоги потребує.

Сьогодні старости старостинських округів та адміністратори сіл Шаргородської територіальної громади отримали набори для подальшої доставки на місця.

Як зазначив голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, кожен з нас тут, у тилу має роботи усе, що може:  надавати матеріальну чи психологічну підтримку потребуючим, допомагати ЗСУ, адже справа кожного з нас важлива для спільної Перемоги.

Міський голова Володимир Барецький подякував координаторам за надану допомогу, висловив сподівання на подальшу співпрацю з Міжрегіональним гуманітарним штабом, а також наголосив, що міською владою вживаються усі необхідні заходи, спрямовані на допомогу  Збройним Силам України, переселенцям та ін.

Разом до Перемоги! Усе буде Україна!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора