Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПАМ’ЯТАЄМО ПЕРЕМАГАЄМО!

Дата: 08.05.2022 07:03
Кількість переглядів: 199

Сьогодні українці вшановують пам'ять загиблих у роки Другої світової війни 1939-1945 років, пам'ять усіх борців з нацизмом та усіх тих, хто пожертвував своїм життям заради перемоги з ненависним ворогом.

Шановні жителі Шаргородщини! Вшануймо визволителів, які героїчно відстояли наше священне право жити вільно на своїй землі, які разом із воїнами антигітлерівської коаліції  врятували нас від поневолення.

Схилімо голови, згадаймо про усіх, чиє життя відібрала жорстока війна.

Крізь вогненні бої, страждання, біль та гіркоту втрати йшов наш народ до перемоги. Сьогодні у жорстокій битві ми знову, не втрачаючи віри та сили духу, виборюємо свободу для рідної української землі. Цього переможного дня українці дочекались в далекому 1945-му, дочекаємось Великої Перемоги і тепер – у році 2022-му.

Боротьба України з ворогом триває, а наш з вами  обов'язок працювати на Перемогу. Маємо підтримувати ЗСУ та Україну усім серцем та усіма своїми діями, бо тільки в єдності - ми сила.

Переконаний – Україна переможе, бо ми вільний народ славної Української Держави, нащадки наших воїнів Другої світової війни, які своїм звитяжним прикладом показали, як потрібно боротись за свою свободу, за рідний край!

Тож нехай на українській землі запанує мир, в оселях шаргородців – злагода та затишок, а в серцях – душевний спокій та радість.

Світлих надій та упевненості у завтрашньому дні!

Все буде Україна!

З повагою,

Міський голова

Володимир БАРЕЦЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора