Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! АКТУАЛЬНО! Використовуйте воду раціонально

Дата: 23.05.2022 16:26
Кількість переглядів: 250

Кінець весни і два місяці літа в Шаргородській громаді традиційно пов’язані із проблемами по забезпеченню жителів питною водою. Точніше, вода зникає із квартир та будинків мешканців у період, коли настає спека і припиняються дощі. 

Головною причиною виникнення цієї проблеми є полив городів. Тому Шаргородська міська рада разом із КП «КОМУНСЕРВІС» починають жорстку боротьбу із «поливальниками».  Так, працівниками КП «КОМУНСЕРВІС»  при знятті показників лічильників візуально встановлено ряд порушень, а саме: несанкціонований полив городів, влаштування системи крапельного поливу на присадибних ділянках, несанкціоноване підключення до системи водомережі.   

Для вирішення вказаного питання 19 листопада 2021 року виконавчим комітетом Шаргородської міської ради було затверджено (рішення №262) Порядок надання послуг Шаргородським КП «КОМУНСЕРВІС» з водопостачання та водовідведення на території населених пунктів Шаргородської міської ради,  щодо заборони використання питної води для поливу присадибних ділянок та влаштування систем крапельного поливу на земельних ділянках домоволодінь з централізованого водопостачання.

В разі встановлення порушень, КП «КОМУНСЕРВІС» надано дозвіл призупиняти подачу води і надання інших послуг з централізованої мережі водопостачання та водовідведення на підставі складених актів про виявлення порушення споживачами.    

Мала потужність - наявності в каптажних колодязях та артезіанських свердловинах води при не раціональному та неекономному її використанні, може призвести до застосування радикальної міри - переведення системи водопостачання на роботу за графіком.

Закликаємо усіх користувачів централізованого водопостачання та водовідведення раціонально використовувати питну воду.

Управління містобудування, архітектури, ЖКГ,

екології та комунальної власності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора