Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В умовах воєнного стану люди поважного віку не залишені без уваги

Дата: 27.05.2022 10:04
Кількість переглядів: 282

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради в умовах воєнного стану працює у звичному режимі.

Співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу громадянам поважного віку та людям, які потрапили у складні життєві обставини, залишаються незмінними для працівників  відділення соціальної допомоги вдома.

Робочий день соціального робітника повністю розписаний погодинно, обслуговування підопічних здійснюється за графіком, виконуються вимоги договору.

Протягом одного дня у них: подолання відстані між підопічними, допомога на присадибній ділянці, прибирання помешкання, закупівля запланованих продуктів, промислових товарів, ліків, приготування перших і других страв, відвідування банку, поштового зв’язку, оформлення доручення на отримання пенсій та інше, запланована зустріч з сімейним лікарем та супровід до лікарні, допомога у виконанні лікарського призначення, тощо…

Соціальні робітники з великою відповідальністю відносяться до своїх обов’язків, тому ніхто з отримувачів соціальних послуг не залишається без уваги та турботи.

Простягнемо свою руку допомоги кожній людині поважного віку вже зараз. Адже для нас – це лишень краплина уваги, а для таких людей – океан доброти, почуття вдячності і щастя.

КУ Центр надання соціальних послуг



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора