Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вступ 2022: магістерський тест з навчальної компетентності

Дата: 31.05.2022 15:41
Кількість переглядів: 196

Для вступу до магістратури за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» (крім спеціальності 293 «Міжнародне право»), необхідно буде пройти магістерський тест з навчальної компетентності(МТНК). Випробування проходитимуть у онлайн-форматі.

Робоча група з підготовки МТНК при МОН розробила демонстраційний варіант тесту. Завдяки фахівцям Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти майбутні магістри можуть оцінити власні знання та потренуватися.

МТНК складатиметься з двох компонентів: вербально-комунікативного та логіко-аналітичного. Усього буде 33 завдання, з-поміж яких:

  • 10 завдань на заповнення пропусків;
  • 23 завдання з вибором правильної відповіді з чотирьох варіантів.

На виконання тесту відведено 75 хвилин.

Інтерфейс тренувального онлайн-середовища відрізняється від реального, однак демонстраційний варіант подібний до МТНК за структурою, типами завдань і тривалістю.

Під час виконання демонстраційного та реального тестування вступник може обирати послідовність виконання, змінювати варіанти відповіді, а після завершення отримати результат.

Якщо у вступника повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 75 хвилин за комп’ютером, рекомендуємо завантажити файл із демонстраційним варіантом МТНК, виконати завдання та звірити відповіді з правильними.

Зареєструватися для проходження МТНК і МКТ (магістерського комплексного тесту для вступу на спеціальності 081 «Право» та 293 «Міжнародне право») потенційні магістри зможуть з 27 червня до 18 липня (включно), для цього необхідно звернутися до приймальної комісії ЗВО.

Нагадаємо, майже 149 тис. потенційних учасників НМТ підтвердили своє бажання пройти тестування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора