Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщині відбулось свято дитинства, радості та надії

Дата: 01.06.2022 19:32
Кількість переглядів: 280

Сьогодні, 01 червня 2022 року, у Міжнародний День захисту дітей, на міському стадіоні «Колос» відбулось справжнє свято мрій, дитинства та радості.

 «Подорож  у світ дитинства» - саме під такою назвою відбулись сьогоднішні заходи. Діти, які завітали на свято  з усієї Шаргородської територіальної громади, мали можливість відвідати виставки, насолодитись концертною програмою та взяти участь у спортивних іграх, різноманітних майстер-класах, караоке, розважитись на різноманітних атракціонах тощо.

Усіх учасників свята привітав міський голова Володимир Барецький, побажав дітям гарних літніх канікул, здоров’я та радості, а усім шаргородцям – миру.

Під час проведення урочистої частини заходу 15 юних жителів Шаргородщини за особисті творчі досягнення, примноження культурних традицій Шаргородської територіальної громади було нагороджено Почесною Грамотою міської ради та грошовою винагородою.  

Присутні на святі мали можливість поласувати млинцями та іншими смаколиками.

І дорослі, і малеча, отримали чимало яскравих вражень, які залишаться у спогадах надовго. 

Тож турбуймось про підростаюче покоління українців, частіше звертаймось до них з гарними словами, дбаймо про їх щасливе майбутнє!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора